Ο τραυματισμός που θα μας στοιχειώνει για τους υπόλοιπους μήνες


Ας το πάρουμε από την αρχή…Tyler Black, ένα κορυφαίο όνομα των Indy Wrestling promotions με σπουδαίες διακρίσεις σε Ring of Honor, Pro Wrestling Guerilla, Florida Championship Wrestling, έρχεται στο NXT.

Στο ΝΧΤ καταφέρνει να γίνει ο πρώτος ΝΧΤ πρωταθλητής. Από εκεί μπορούμε εύκολα να καταλάβουμε πως ο Tyler Black (στο ΝΧΤ άλλαξε όνομα κι έγινε Seth Rollins) έχει ένα λαμπρό μέλλον στην επιχείρηση.

seth thh

Στο Survivor Series 2012, ο Seth Rollins κάνει το Main Roster debut του μαζί με τους Dean Ambrose και Roman Reigns ως μια ομάδα που κατάφερε να καταστρέψει τα πάντα στο πέρασμά της. Φυσικά και μιλάω για την :The Shield»!

shield

Με το πέρασμα του χρόνου ο Seth Rollins καταφέρνει να κατακτήσει τον πρώτο του τίτλο στο main roster του WWE, ο οποίος είναι ο Tag-Team τίτλος μαζί με τον Roman Reigns

rollins

Μετά από καιρό καταστροφής και μεγάλων αγώνων φτάνει το τέλος της «The Shield» με φταίχτη τον Seth Rollins, ο οποίος συνωμοτώντας και πηγαίνοντας με το πλευρό της Authority, αφήνει κενούς τους Roman Reigns και Dean Ambrose.

shhh

Τον Ιούνιο του 2014, με τη βοήθεια του Corporate Kane, ο Seth Rollins βάζει <<το κερασάκι στην τούρτα>> ώστε να γίνει ο κορυφαίος heel του WWE, κατακτώντας τη βαλίτσα του Money in the Bank το οποίο του δίνει την ευκαιρία να γίνει WWE World Heavyweight πρωταθλητής.

mitb

Μετά από σπουδαίους αγώνες (κάποιοι εκ των οποίων άγγιξαν την πεντάστερη αξιολόγηση) ο Seth κάνει κάτι το εξωπραγματικό το οποίο θα μείνει χαραγμένο στις μνήμες όλων. Το μεγαλύτερο ποσοστό Ελλήνων wrestling fans με Facebook Account είχε ως φωτογραφία προφίλ ή εξωφύλλου αυτή τη στιγμή. O Seth Rollins κάνει cash in στο main event της Wrestlemania 31 πριν καλά καλά τελειώσει ο αγώνας, κάνοντας έτσι το main event της Wrestlemania, από One on One, σε Triple Threat αγώνα. Μετά από άγχος και καρδιοχτύπια, ο Seth Rollins γίνεται WWE World Heavyweight πρωταθλητής, κάνοντας pin τον άλλοτε αδερφό του, Roman Reigns!

Wrestlemania

Μετά από νίκες εναντίον Icons, Legend Killers, Demons, Beasts, Lunatic Fringes, ακόμα και εναντίον ανθρώπων που ούτε καν μπορείς να τους δεις, ο Seth Rollins γίνεται ένας από τους λαμπρότερους WWE πρωταθλητές στην ιστορία της επιχείρησης, η συνεχής δουλειά και το πάθος του για να γίνεται συνέχεια καλύτερος τον οδήγησε στο να γίνει ότι έχει γίνει, με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε κάθε επεισόδιο του Monday Night Raw και σε πάρα πολλά επεισόδια του SmackDown από τότε που έκανε το main roster debut του. Εκτός από το RAW και SmackDown όμως, ο Seth Rollins βρισκόταν συνεχώς και σε Live Events της εταιρίας, το οποίο δυστυχώς ήταν το μοιραίο σε όλη αυτή την ιστορία. O Seth Rollins αντιμετώπισε σε Live Event τον «Demon» Kane σε ένα No Holds Barred αγώνα με τον τίτλο του WWE υπό διεκδίκηση! O Seth σε μια προσπάθεια να κάνει ένα Sunset-Flip Powerbomb στον Kane, χτύπησε άσχημα στο γόνατο του κατά την πτώση, με μοιραίο αποτέλεσμα να τραυματιστεί για τους υπόλοιπους 6-9 μήνες.

Και τώρα φτάσαμε στο κυρίως θέμα. Ο τραυματισμός του Seth Rollins είναι καθαρό λάθος της εταιρίας. Το WWE πρέπει να προστατεύει τους καλύτερους παλαιστές του (ειδικά όταν γνωρίζει πως χωρίς αυτούς θα δημιουργηθεί τεράστιο πλήγμα και κενό για τη συνέχεια). Όπως μαθεύτηκε, είχαν φτιαχτεί σενάρια μέχρι και τη Wrestlemania 32 τα οποία αφορούσαν τον Seth Rollins. Αυτό ειδικά έπρεπε να βάλει σε σκέψη τους σεναριογράφους του WWE και να μην αφήσουν τον Seth να παλεύει σε κάθε show, χωρίς να υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος. Ελπίζω ο τραυματισμός του τωρινού αγαπημένου μου παλαιστή να γίνει μάθημα στο WWE ώστε να καταλάβουν πως πρέπει να μεταχειρίζονται τους παλαιστές τους. Το κενό που δημιούργησε η απουσία του «Architect» είναι καθαρά τεράστιο και πιστεύω πως πρέπει να εμφανιστούν πολλά ονόματα στο επεισόδιο του RAW στις 9 Νοεμβρίου, για να επουλωθεί αυτή η απουσία.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s